MUSTNING

135 Äpplen erbjuder tidsbokad inlämning för mustning av äpplen till pastöriserad äppelmust med lång hållbarhet på bag in box eller ”Råsaft” (D.v.s. helt naturlig och obehandlad äppelmust med en hållbarhet i ca 4-6 dagar i kylskåp). Våra öppettider är 10-16 lördagar och söndagar.

135-ÄPPLEN

Det är vi som är 135 Äpplen

Ines Vergara

Grundare och VD

Ansvarar för produkt och smakutveckling, Ines är dessutom en passionerad matkreatör och andreplockare. Favoritäpplet heter Åkerö och favoriten i vårt sortiment är äppelcidervinäger!

Hans Leis

Grundare & Vice VD

Förstemustare och plockare. Kontaktperson och ansvarig för kundkontakter samt äppeldonatorsärenden. Gillar alla produkter i 135 Äpplens sortiment, det finns en produkt eller ett äpple för varje tillfälle!

Storkart D

Tredjeplockare och provsmakare

Framtida VD och smakutvecklare, gillar äpplet Granny Smith. I 135 Äpplens sortiment är det naturell must som är det självklara valet för storkart D.

Lillkart S

Ihärdig provsmakare och framtida fjärdeplockare

Lillkarts specialitet är att ta en tugga på varje äpple för att kvalitetssäkra! Precis som sin far anser Lillkart S att det finns ett äpple och en produkt för varje tillfälle.

135 i media

"Vi i Tyresö"

Det allra första reportaget om 135 Äpplen

"Tyresö Nyheter"

Företagsporträtt i Tyresö Nyheter

"Tyresöradion"

Podcast med 135 Äpplen

"Miljönärer"

Vi är miljönärer, se vår miljömärkning

"135 Äpplen växer"

Reportage i Tyresö Nyheter, artikeln ligger på sidan 16!

Kontakt

Här kan du skicka oss frågor, ris & ros samt allt mittemellan
Please fill in all of the required fields

HITTA HIT

Postadressen är Thulevägen 23, 135 55 Tyresö.

Vägbeskrivning från där du befinner dig hittar du på www.eniro.se

Parkeringsinformations

Tidsbokade mustare  får köra in i grinden till musteriet för att lämna av äpplen, övriga besökare är välkomna att parkera i gatan utanför musteriområdet.

Välkommen till ditt lokala Äppelmusteri!

Öppettider

Under äppelsäsongen 2020 tar vi emot äpplen enligt tidsbokning, musteriet har öppet för provsmakning och fabriksförsäljning av hela vårt sortiment lördagar och söndagar 10:00 – 16:00.