MUSTNING

Inför din mustning ber vi dig läsa ”Mustförutsättningar - bra att veta inför din äppelmustning”.

Denna information om 135 Äpplens förutsättningar att musta dina äpplen får du också som en bifogad fil i din bokningsbekräftelse. För övriga frågor ber vi dig läsa under fliken ”Frågor och svar” på vår hemsida, finner du inte svar på dina frågor där är du välkommen att maila oss så vi svarar strax!

Det är varje enskild mustbokares ansvar att informera sig om de förutsättningar 135 Äpplen bedriver sin verksamhet på, accepterar du förutsättningarna genomför du bokningen.

 

Vi tar ej emot kunder utan tidsbokning!

 

Klicka här för att boka tid för mustning - observera att du behöver skapa konto för att boka tid, detta tar ca 1 minut.

Vi ber våra kunder att hålla utkik i sina brevlådor efter mail från SuperSaas och från 135 äpplen. Av tidigare erfarenhet vet vi att säkerhetsinställningarna hos olika internetleverantörer har klassat mail från oss som skräppost, lägg därför vänligen till oss som betrodd mottagare redan vid vår första kontakt.

Den färdiga musten finns för avhämtning lördag och söndag, veckan efter det att du lämnat in äpplena, vi hör av oss med alla detaljer när musten är klar.

Musten avhämtas i den röda lilla containern som du hittar i det högra hörnet vid slutet av gårdsplanen!

Vi välkomnar mustningspublik under helgerna mellan 10 - 16. Vi kan inte garantera att det är era äpplen som behandlas just då, men processen är densamma!

 

135-ÄPPLEN

Det är vi som är 135 Äpplen

Ines Vergara

Grundare och VD

Ansvarar för produkt och smakutveckling, Ines är dessutom en passionerad matkreatör och andreplockare. Favoritäpplet heter Åkerö och favoriten i vårt sortiment är äppelcidervinäger!

Hans Leis

Grundare & Vice VD

Förstemustare och plockare. Kontaktperson och ansvarig för kundkontakter samt äppeldonatorsärenden. Gillar alla produkter i 135 Äpplens sortiment, det finns en produkt eller ett äpple för varje tillfälle!

Storkart D

Tredjeplockare och provsmakare

Framtida VD och smakutvecklare, gillar äpplet Granny Smith. I 135 Äpplens sortiment är det naturell must som är det självklara valet för storkart D.

Lillkart S

Ihärdig provsmakare och framtida fjärdeplockare

Lillkarts specialitet är att ta en tugga på varje äpple för att kvalitetssäkra! Precis som sin far anser Lillkart S att det finns ett äpple och en produkt för varje tillfälle.

135 i media

"Vi i Tyresö"

Det allra första reportaget om 135 Äpplen

"Tyresö Nyheter"

Företagsporträtt i Tyresö Nyheter

"Tyresöradion"

Podcast med 135 Äpplen

"Miljönärer"

Vi är miljönärer, se vår miljömärkning

"tyreso.se"

135 Äpplen på tyreso.se

"135 Äpplen växer"

Reportage i Tyresö Nyheter, artikeln ligger på sidan 16!

Kontakt

Här kan du skicka oss frågor, ris & ros samt allt mittemellan
Please fill in all of the required fields

HITTA HIT

Musteriet ligger i anslutning till vandrarhemmet Lilla Tyresö, bakom det sista huset - Handelsboden.

Postadressen är Kyrkvägen 5, 135 60 Tyresö.

Vägbeskrivning från där du befinner dig hittar du på www.eniro.se eller på vandrarhemmet Lilla Tyresös hemsida: www.lillatyreso.se

När du kör in på vandrarhemmets mark ber vi dig tänka på att hålla låg hastighet med hänsyn till vandrarhemsgäster samt andra som vistas i omgivningen. Mustkunder som lämnar äpplen eller hämtar must parkerar på gårdsplanen vid Prinsvillan.

Där finns gula lånevagnar för transport till musteriet, följ den lilla grusgången nerför backen så ser du strax skyltar och därefter musteriet!

Observera att biltrafik till gårdsplanen endast är tillåten för kunder som lämnar äpplen eller hämtar must. Övriga äppelfantaster ber vi parkera på vandrarhemmets parkeringsplats som du hittar till höger strax efter bron. Observera att parkeringsplatsen till viss del kan vara avgiftsbelagd.

Biltrafik till musteriet är inte tillåten!

Välkommen till ditt lokala Äppelmusteri!

Öppettider
Under äppelsäsongen tar vi emot tidsbokade äpplen från tisdag till lördag.
Vi har öppet för mustning med publik, lördagar och söndagar 10:00 – 16:00 och har även hela vårt sortiment för provsmakning och till försäljning.
Vi tar ej mot kunder utan tidsbokning, gör därför din bokning innan du tar ner äpplena från trädet/träden!