MUSTNING

135 Äpplen erbjuder tidsbokad inlämning för mustning av äpplen till pastöriserad äppelmust med lång hållbarhet på bag in box eller ”Råsaft” (D.v.s. helt naturlig och obehandlad äppelmust med en hållbarhet i ca 4-6 dagar i kylskåp). Våra öppettider är 10-16 lördagar och söndagar.

135-ÄPPLEN

Det är vi som är 135 Äpplen

Ines Vergara

Grundare och VD

Ansvarar för produkt och smakutveckling, Ines är dessutom en passionerad matkreatör och andreplockare. Favoritäpplet heter Åkerö och favoriten i vårt sortiment är äppelcidervinäger!

Hans Leis

Grundare & Vice VD

Förstemustare och plockare. Kontaktperson och ansvarig för kundkontakter samt äppeldonatorsärenden. Gillar alla produkter i 135 Äpplens sortiment, det finns en produkt eller ett äpple för varje tillfälle!

Storkart D

Tredjeplockare och provsmakare

Framtida VD och smakutvecklare, gillar äpplet Granny Smith. I 135 Äpplens sortiment är det naturell must som är det självklara valet för storkart D.

Lillkart S

Ihärdig provsmakare och framtida fjärdeplockare

Lillkarts specialitet är att ta en tugga på varje äpple för att kvalitetssäkra! Precis som sin far anser Lillkart S att det finns ett äpple och en produkt för varje tillfälle.

135 i media

"Vi i Tyresö"

Det allra första reportaget om 135 Äpplen

"Tyresö Nyheter"

Företagsporträtt i Tyresö Nyheter

"Tyresöradion"

Podcast med 135 Äpplen

"Miljönärer"

Vi är miljönärer, se vår miljömärkning

"135 Äpplen växer"

Reportage i Tyresö Nyheter, artikeln ligger på sidan 16!

Kontakt

Här kan du skicka oss frågor, ris & ros samt allt mittemellan
Please fill in all of the required fields

HITTA HIT

Musteriet ligger i anslutning till vandrarhemmet Lilla Tyresö.

Postadressen är Kyrkvägen 5, 135 60 Tyresö.

Vägbeskrivning från där du befinner dig hittar du på www.eniro.se

I höjd med Tyresö församlingshem finns skyltar mot musteriet, sväng höger. Följ sedan skyltarna i området så finner ni oss strax.

När du kör in på vandrarhemmets mark ber vi dig tänka på att hålla låg hastighet med hänsyn till vandrarhemsgäster samt andra som vistas i omgivningen.

Viktig parkeringsinformations

Mustare och besökare erhåller 1 timmes fri parkering vid besök till musteriet. Är du ej musteribesökare ber vi dig vänligen att använda dig av vandrarhemmets betalparkering. Vänligen observera att musteriets parkering endast är öppen lördagar och söndagar 10 -16, övrig tid är parkering låst.

Välkommen till ditt lokala Äppelmusteri!

Öppettider

Under äppelsäsongen 2019 har vi öppet för drop-in mustning lördagar och söndagar 10:00 – 16:00 samt även provsmakning och fabriksförsäljning av hela vårt sortiment.